Anekdoter

Oväntad uppmärksamhet

Jag blev uppmärksammad på att en av mina bilder hamnade på en sida som heter Dr. Status. Jag är själv inte med i den gruppen men jag läste lite och censurerar den som lade in =). I dagsläget gillas inlägget av 641 personer…

drstatus

Egentligen hade jag lagt upp min status i en annan grupp men hela grejen verkar vara att plocka saker från FB och lägga ut om det är en rolig status. Självfallet var bilden menad för något annat men ett av mina barn kom in och undrade vad jag höll på med…

 

status

Jaja… All uppmärksamhet är väl bra misstänker jag =)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s