Anekdoter · Nörderi

Recension av mitt snus

Här kommer jag lägga in skärmdumpar och recensioner från olika människor som har fått testa mitt snus. Om jag har skickat snus till dig så får du gärna kommentera nedan så att recensionen finns kvar. De flesta har skrivit i Facebookgruppen ”Vi som älskar lössnus (18+)” men jag vill ju kunna ha kvar feedback där jag alltid kommer åt den.

Så skriv på, kommentarsfältet är öppet men jag tycker att det är trevligt om du skriver ditt namn.

Vänligen

Magisern

13 reaktioner till “Recension av mitt snus

 1. Fick hem två dosor från Andreas Meijer i måndags. En Rustik och en Prima.
  Rustiken kände jag på lukten direkt att det inte var något för mig. Har lite svårt för alkoholsmakande snus såsom whiskey och gin och i denna kan jag tänka mig att det var just gin?
  Dock så smakade den mycket bättre än det luktade och konsistensen var riktigt jädra bra.
  Detta är nog en snus som går hem hos många men kanske inte mig.
  Betyg konsistens 10/10
  Lukt 4/10
  Smak 6/10

  När jag öppnade Priman så blev jag kär på riktigt. Den lukten alltså. Jäklar! Den luktar verkligen kärlek.
  Konsistensen var om möjligt ännu bättre i denna. Det var en helt annan klass konsistensmässigt än något annat jag testat av hemmastånk.
  Smaken började även den magiskt för att tyvärr efter en stund ändra sig och någon annan arom tar lite för stor plats. Vad det är vet jag inte men kan det vara lakrits?
  Oerhört bra snus iaf som jag ska försöka kopiera

  Betyg konsistens 11/10
  Lukt 10/10
  Smak 8/10

  Fantastiskt bra jobbat Andreas!

  Gilla

 2. Jag fick hem 2 dosor från Magistern idag. Med spänning öppnade jag påsen med det ljuva innehållet. En dosa magistern prima och en old fisherman.. Spännande tänkte jag, ska genast prova. Testade priman först, öppnade locket och luktade i dosan, föll genast tillbaka i tankarna från skolan då man provade en Göteborg prima fint första gången, oslagbar arom. Konsistensen är precis som jag vill ha den mjuk och fuktig med samtidigt väldigt kramgo. 👍 smaken som överöste munnen var som en varm sommardag på stranden, helt perfekt. 👌
  Lukt: 10/10
  Smak:10/10
  Konsistens:10/10

  Senare gick jag vidare och provade Old fisherman. Hmm intressant tänkte ja för mig själv. Första som slog mig var doften av nytjärad träbåt som jag pysslar med på somrarna. Smaken påminner om en väldigt rökig whiskey, stark smak i början som sedan avtar till en snällare. Sitter som en smäck under läppen och rinner lite granna. 👍 konsistensen är väldig lik priman som enligt min smak är perfekt. Något blötare tycker jag denna är men klart godkänd för mitt tycke.

  Lukt:8/10
  Smak:8/10
  Konsistens:7/10

  Jag kan bara ge magistern ett stort tack och ett stort MVG för detta hemstånk. Längtar till den dagen jag kan producera eget hemstånk med samma kvalitet. 👍
  Skulle jag välja mellan detta och en köpedosa från swedish match så faller mina pengar på hemstånk.

  Mvh Marcus Wallentin

  Gilla

 3. Fick också hem 2 dosor av Andreas i tisdags, 1 rustik och 1 prima.
  Vi börjar med Prima
  Priman smakar lite som rapé men blir inte besk som rapén blir efter 20 minuter, en härlig sötma infinner sig också. Mycket bra konsistens, går att krama fint utan att det blir som lera. Doften har en hint av Göteborgs prima som skrivits tidigare men också en härlig pepprighet som också infinner sig något i smaken. En solklar 10 i alla kategorier.

  Och så till Rustik
  Doften sticker till lite i näsan och påminner lite om halm och gin. En omedelbar sötma infinner sig direkt när man tryckt upp prillan, smakmässigt som ett mellanting av general och grov (i mitt tycke). Riktigt bra konsistens här också. Får en stark 5:a på doft och en 10:a på smak och konsistens.

  Bägge fungerade riktigt bra med en kall lager :)! Klockrent!

  Mvh Christian

  Gilla

 4. 2 dosor från mätarn dök upp för några dagar sedan! Dottern va i brevlådan och skrek ”pappa du har fått brev” det är roligt i sig att få brev men ett med snus i är på riktigt toppen!

  Magisterns black batch #1

  Lukt: syrligt stickig, går upp i näsan som en fest hos Freddy på -80 talets slut med dvärgar och allt😀 Kan inget annat än gilla det.

  Smak/upplevelse: bränner lite lagom gott under läppen. Konsistensen är bra något torr i mitt tycke. Smaken får all heder av mig och skulle kunna snusa detta till vardags.

  Magisterns Old Fisherman batch #3

  Lukt: barndomsminnen i farbrorns eka på jakt efter aborre att grilla till kvällen

  Smak/upplevelse: smaken sitter där gillar det skarpt. Konsistensen även på detta snus väldigt bra precis lagom fuktig.

  Känns som detta snus har mer nikotin i sig än jag är van vid, suger på min 4:de snus nu i skrivandes stud och känner samma som tidigare gånger. Blir lite lätt illamående?

  Slutord:

  Fortsätt med det du gör. Du är duktig!

  Gilla

 5. Fick idag hem en dosa utav magisterns facit och man kan inte annat än att gilla det.
  När man öppnar dosan o luktar så kommer en mild och behaglig doft som endå har rökighet och kraftig tobak.
  Smaken för mig känns som ett exlusivare snus med tyngre smaker, alltså för mig inget vardagssnus utan något man unnar sig en dosa utav då och då.

  Lukt: 10/10
  Smak: 8/10
  Konsistens: 10/10

  Fortsätt med det du gör! 🙂

  Gilla

 6. Fick idag hem en dosa utav Magisterns Facit.
  För det första så vill ja tacka för att ja fick möjligheten att få smaka.
  E inte hemmastånkare själv än men e alltid kul att pröva något nytt. speciellt någons annans

  Öppnandet av dosan va intressant.
  Doften kändes väldigt bekant, lukten påminner om nått ja lyckades få tag i staterna som nödsnus, när all min köpesnus hemifrån hade tagit slut, fast inte lika rökig.
  så doften får beskrivas som rökig med kraftig tobak inslag

  Första anblicken av snuset såg trevligt ut. Luftigt å såg lagom fuktigt ut, så va bara tvungen å trycka ner tummen i det å se om snuset lämna ett avtryck, vilket det gjorde (Kärlek).
  Så konsistensen i mitt tycke e perfekt. De e så konsistensen ska vara på snuset för min del. ligger riktigt bra under läppen.

  Som ja nämnde innan så kändes doften väldigt bekant, så blev en aningen avskräckt för smaken, då det snuset va riktigt riktigt rökigt. Men till min förvåning så var det inte i detta fallet.
  Är rätt kass på att beskriva smaker, men skulle nog beskriva det som lite rökigt med kraftig tobaksmak men ändå neutralt.
  De känns som ett lite lyxigare snus i smaken för min del så inget som lämpar sej till vardagsnusning. skulle vilja beskriva det som en festsnus som passar perfekt till en god kall öl å någon god rökig/kryddig korv

  Lukt: 10/10
  Smak 9/10
  Konsistens 10/10

  Så fortsätt med det du gör Andreas Meijer
  å tack än en gång för ja fick möjligheten å prova ditt snus

  Gilla

 7. Magisterns facit. Startar med att gissa lite det är ju skoj. lagrad ca 3 veckor? doften som talar om det för min hjärna iaf. kanske en kungsnus medium med lite stjälkmjöl av något slag och ca 15 – 20% verginia blad? rök salmiak tjära… gin? geranium? det känns som en rapè utan enbär på något vis. med en konsistens som en färskettan som parat sig med en rallarsnus.

  ok nu till vad jag tycker. jag tycker den är bra på gränsen till förblöt men håller sig fint inom gränsen (har hög saliv produktion) den är på gränsen till för mjuk (jag gillar hårt snus) smaken är bra väldigt bra vill jag säga. doften är bra sticker till i näsan vid hårda djupa inandningar som jag tycker det ska göra konsistensen är ju beskriven här ovanför om hur jag tycker den är. den sölar inte väldigt bra bearbetad ligger jobb bakom och noggranhet ett gott snus som jag hade kunnat tänka mig att snusa till vardags och fest

  nu till min åsikt som snusdommare ett väl arbetat snus med personlighet och god krambarhet. ungarna kommer inte få snusrester i håret när du pussar dem godnatt kärringen kommer inte behöva påpeka att du har en halv prilla utsmetad på kläderna. du kommer inte ha andedräkt som en amoniak trasa. nikotinhalten är normal så du slipper yrsel eller grina över att det inte är nog. läppen kommer hålla då den är välbalanserad med fukt/soda/salt

  detta är ett snus jag uppskattar kommer garanterat att snusas upp 🙂 skulle säga att detta är ett snus som kan uppskattas av alla snusare då det är välbalanserat och fortfrande smakar tobak samtidigt som det är lite utstick i tobakssmaken av det jag beskrivit ovanför.

  väl gjort magistern mvh Kermit

  Gilla

 8. Fick idag hem 2 dosor av magistern facit. Ska försöka ge mig på en bra recension här.
  konistensen tycker jag är fantastisk tycker tyvärr den blir kladdig under läppen ganska fort men det är trevligt då jag tycker att man känner smakerna bättre då. För mig både doftar och smakar det tjära och rök som är välbalanserat, vilket jag verkligen älskar,

  Gilla

 9. Fick hem 2 dosor från Magistern och jag har testat Matsnus#2, påminner lite om Rapè när man luktar på det, man känner direkt smaken av bergamotte och tjära, väldigt kramgo och håller länge under läppen, så då ska vi gå på bedömningen.

  Smak: 5/5
  Lukt: 5/5
  Konsistens: 5/5

  Bra jobbat!

  Gilla

 10. Nu har jag fått chansen att prova Andreas Meijers snus , de jag fick va julsnus och matsnus! Börjar med julsnus direkt jag öppnade dosan kom det en bomb utav lukt utav pepparkaksdeg mycket harmonisk lukt tycker jag , och smakade precis som det luktade mycket gott!
  Konsistens 10/10
  Lukt 10/10
  Smak 10/10
  Matsnus , när jag öppnade dosan kände jag lukt utav rökigt och lite lite tjära! Och smaken på den så tänker jag på rökt skinka ungefär , men den föll mig i smaken direkt väldigt gott snus !
  Konsistens 9/10
  Lukt 9/10
  Smak 10/10
  Bra gjort Andreas Meijer !

  Gilla

 11. Fick hem julsnus och Matsnus #2 idag efter en jävla evighet! Jävla postnord!

  Bedömning: JÄVLAR I MIN LÅDA.

  Julsnuset är fan helt magiskt i doften. Och konsistensmässigt är det precis som jag vill ha det. Tycker att köpesnuset inte har samma fasta konsistens som detta hade. Mycket bra!

  Smaken var precis som doften, det smakade lika gott som det luktade.

  Snus som inte smakar snus brukar aldrig falla mig i smaken och brukar kunna ta någon väldigt sällan men detta var helt super och skulle kunna snusa detta varannan prilla!

  Enda nackdelen är att det är skitlångt kvar till jul och hur ska en dosa räcka?!!
  Jag hoppad VERKLIGEN detta är ett recept som du håller öppet för oss andra 😉

  Matsnuset smakade och doftade precis som beskrevs i mailet, tydlig smak av rök. Väldigt färsk rök. Konsistensmässigt är det jävligt bra det också! Har inte hunnit med mer än en liten prilla så måste bekanta mig mer med Matsnuset.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s